Agenda

9 maig 2014

Albano Dante Fachín : On són els diners de les retallades ?

A càrrec d'Albano Dante Fachín, editor de la revista "cafeambllet" i autor del llibre " Artur Mas, on són els meus diners ?"
Marta Sibina i Albano Dante Fachín van crear el 2003 una revista comarcal amb el nom de “Cafeambllet” que es difonia, bàsicament, a les comarques de la Selva i el Maresme. Van assolir una projecció molt més àmplia el 2011 quan van investigar, i publicar, els escàndols de la sanitat pública en aquelles comarques i van ser denunciats, i jutjats, per aquell fet. Condemnats a 10000 euros de multa es va desenvolupar una important campanya de solidaritat amb ells que ha culminat fa poc amb la seva absolució en el recurs que havien presentat.
Tot plegat els va esperonar a aprofundir encara més en les seves investigacions i denúncies, en el camp de la sanitat i altres, producte de les quals és la publicació del llibre Artur Mas: on són els meus diners? (2013) i la publicació, fa poques setmanes, de la revista “cafeambllet” en paper, amb una tirada de 145000 exemplars distribuïts per tot Catalunya i que tindrà continuïtat en propers números. Tant el llibre, com la revista i les altres activitats que duen a terme es poden consultar digitalment a www.cafeambllet.com.
En la conferència, seguida de col·loqui, Albano Dante Fachín ens exposarà les greus irregularitats que han anat descobrint en la gestió de la sanitat pública catalana i, també, ens avançarà els seus porjectes de futur i les recerques més recents en aquesta i altres qüestions.

Lloc: Fundació Antiga Caixa Manlleu - Rambla Hospital, 11 - Vic

Horari: divendres 9 de maig de 2014, a les 8 del vespre

Organitzador: Fórum de Debats

Preu: Entrada lliure