Agenda

14 febrer 2014

Pere Rius : Els riscos per a la privacitat a Internet.

Tertúlia introduïda per Pere Rius, advoca especialitzat en Tecnologies de la Informació

Les noves tecnologies de la informació ens proporcionen uns mitjans que eren inimaginables poques dècades enrere per a accedir a la informació i al coneixement. L’ús d’aquestes eines ens porta a incórrer, sense que ens n’adonem, en uns riscos reals que posen en perill la nostra privacitat, amb unes conseqüències imprevisbles i que s’escapen del nostre control. En aquesta tertúlia s’exposaran algunes idees derivades de l’exposició a aquests riscos i es farà referència a les conseqüències que se’n poden derivar.

Introduirà la tertúlia Pere Rius, advocat i Diplomat en Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per ESADE. Provinent del món de l’empresa, va fundar a Vic, fa 12 anys, el despatx TICJURIS ADVOCATS, especialitzat en els diferents àmbits del Dret de les TIC com el Dret a Internet, el de la Protecció de Dades Personals, el dret a la propietat intel·lectual, els delictes informàtics… que configuren un àmbit nou que està en constant evolució. Pere Rius, vocal de la comissió jurídica de la Junta del Fòrum de Debats, assessora empreses, institucions, entitats i particulars en tot el que fa referència als temes esmentats i ha efectuat activitats divulgatives sobre la Protecció de Dades, les xarxes socials, compartir Internet, la Propietat Intel·lectual, etc.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible.

Lloc: Cafè de l'Orfeó - Plaça Santa Cecília, 3 - Vic

Horari: A les 9 del Vespre

Preu: Entrada lliure

Document: Fitxa de l'acte (58.00 kb)