Últimes activitats

Claude-Brigitte Carcenac i Llogari Pujol: Jesús i Mahoma, inici d’una nova religió?

Introduïda per na Claude-Brigitte Carcenac, historiadora, i en Llogari Pujol, teòleg. Tertúlia presentada i moderada per en Joan Brugués.

Claude Brigitte-Carcenac és Doctora en Història per la Universitat d’Estrasburg i especialista en Història de les Religions. Juntament amb Llogari Pujol és autora de l’assaig Jesús, 3000 años antes de Cristo. Un Faraón llamado Jesús que ha arribat ja a la setena edició i ha estat traduït a diverses llengües. També és autora del llibre L’islam, un veí per conèixer (2008) i de El cristianisme, una mirada serena(2010). Ha publicat nombrosos articles i ha impartit seminaris i xerrades sobre història de les religions. És professora de la Universitat de Vic i Coordinadora Acadèmica de Relacions Internacionals.

Llogari Pujol va ser sacerdot de l’Església catòlica, és teòleg, ha cursat estudis de Psicoanàlisi Freud-Lacan a Estrasburg, va fer la tesi de doctorat d’Estat francès sobre “Les fonts egípcies del Nou Testament”, a la Universitat d’Estrasburg, i estudis d’Escriptura demòtica, llengua egípcia a la Universitat de la Sorbona de París. Ha assistit a congressos internacionals d’estudis demòtics a París I Oxford. Ha estudiat a fons el Nou Testament i ha obtingut el reconeixement d’autors i institucions encara que, també, ha estat objecte de censura per part de sectors que no volen acceptar el resultat de les seves investigacions. Ha participat en programes radiofònics i televisius i ha estat entrevistat en importants mitjans de comunicació per les seves polèmiques idees.

Tertúlia, divendres, 11 de novembre de 2012, a les 9 del vespre, Cafè de l'Orfeó, Vic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*