Últimes activitats

Els drets a la propietat intel·lectual al món digital

Tertúlia introduïda per Pere Rius, advocat especialista en Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Tertúlia presentada i moderada per Joan Brugués.

El tema que es posarà a debat aquesta nit és d’una gran actualitat i poc desenvolupat des del punt de vista jurídic. Per tant, pot ser de gran interès per a tothom qui utilitzi les tecnologies de la informació i la comunicació i més si ho fa en àmbits públics o que puguin afectar un nombre considerable de persones. Són freqüents els conflictes entre els drets tradicionals del nostre sistema, arrelats durant segles, i que han tendit a uns sistemes de protecció que podríem anomenar tradicionals i els que creuen que els avenços tecnològics han de facilitar una altra configuració d’aquests drets de tal manera que permetin la utilització d’aquestes tecnologies sense necessitat de control i al marge, per tant, dels sistemes de protecció tradicionals que, d’altra banda, solen ser poc efectius en aquest àmbit.
Introduirà la tertúlia Pere Rius, advocat i Diplomat en Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per ESADE.. Provinent del món de l’empresa va fundar a Vic, fa deu anys, el despatx TICJURIS ADVOCATS, especialitzat en els diferents àmbits del Dret de les TIC com el Dret a Internet, el de la Protecció de dades personals, el dret a la propietat intel·lectual, els delictes informàtics… que configuren un àmbit nou que està en constant evolució. Pere Rius, vocal de la Junta del Fòrum de Debats, assessora empreses, institucions, entitats i particulars en tot el que fa referència als temes esmentats i ha efectuat activitats divulgatives sobre la Protecció de dades, les xarxes socials, compartir Internet, la Propietat Intel·lectual, etc.

Tertúlia, Divendre, 18 de novembre de 2011, 21 hores, Cafè de l'Orfeó, Plaça Santa Cecília s/n Vic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*