ENVIA'NS UN COMENTARI

Envia’ns un comentari

Aquí podeu deixar els vostres comentaris més generals. Recordeu que els comentaris associats a un acte concret els podeu fer a la pàgina corresponent a la descripció de l’acte, en el punt de menú de l’esquerra : “Activitats realitzades”, on trobareu una breu descripció de tots els actes.

Els vostres comentaris
Podeu respondre a les intervencions ( clicant a la paraula respon, a sota dels comentaris ) o bé deixar un comentari nou, en el formulari del final de la pàgina. Si us plau Sigueu concrets i respectuosos . Gràcies per la vostra col·laboració.

71 comments on “Envia’ns un comentari
 1. Francisco Ramos ha dit:

  Benvolguts amics:
  Només volia comentar-vos que el meu navegador habitual, Opera, no em permet veure la vostra web (em dona error), i per tal d’accedir-hi haig d’utilitzar per força un altre navegador. Atès que el navegador Opera es prou popular, he pensat que al vostre webmaster l’interessaria saber que hi ha aquest problema per mirar d’arreglar-ho. Gràcies i una salutació cordial.


 2. En Miquel Porta Serra va fer donació del llibre “Comer puede matar” (205p) d’Isabelle Saporta al Fòrum de Debats amb motiu de la seva conferència Els contaminats del cos humà. Els tòxics industrials i agrícoles al nostre cos per terra, mar i aire. Que va fer el 15 de desembre de 2017.

  Agraïts,

  Trobareu més informació a la fotogaleria de la conferència.

  Nota: Els tres primers capítols tracten sobre el porc. Si bé el llibre tracta la temàtica alimentaria a França molts dels aspectes són extrapolables a Catalunya i a altres indrets desenvolupats en el model de desenvolupament alimentari.

  Fòrum de Debats.

 3. Administrador del Web ha dit:

  Tant en Josep Ramoneda com la Marina Garcés han vingut a donar conferència al Fòrum de Debats recentment. Per això entenem que és bo mantenir amb ells una relació intel·lectual, fent present la seva activitat i el seu pensament a través d’aquest espai. Us proposem, doncs, l’entrevista que en Ramoneda va fer a la Garcés el passat 15 de novembre al programa de la SER “El Balcó”. Podeu accedir a l’àudio d’aquesta entrevista clicant a http://play.cadenaser.com/audio/370RD010000001288723/

 4. Ramon ha dit:

  Ja que el Ramón Cotarelo va participar fa poc temps en el Fòrum de Debats, em sembla que val la pena que, qui ho desitgi, trobi un accés fàcil a la conferència que va donar ahir, 18 d’agost, a la Universitat Catalana d’Estiu. Per això poso la referència que només haureu de clicar. Considero que és una ponència de molt interès.
  AQUÍ: https://www.youtube.com/watch?v=5iD-QK3ubuM

 5. El Grill de la plana. ha dit:

  .
  – 300 anys desencaixats!
  – La garantia som nosaltres!
  – Madrid que s’independitzi d’Espanya i no emprenyi més a la resta!
  – El problema d’Espanya és Madrid?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*