Últimes activitats

Josefina Fraile: Canvi Climàtic o manipulació del clima? Noves amenaces científiques sobre el medi ambient i la salut pública.

Conferència, divendres 23 de febrer de 2018, a les 8 del vespre, a l'auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rbla. de l'Hospital 11, Vic. Ha estat a càrrec de Josefina Fraile, activista mediambiental de la plataforma Guardacielos que, com ja és habitual en les seves conferències, ha vingut acompanyada d’en Marcos Alonso, també de la plataforma Guardacielos i agricultor a la zona de Zamora. L'acte ha estat presentat i moderat per Robert Pardo.

 

En aquesta conferència es va analitzar com un dels tòpics de moda a l’agenda mundial és el canvi climàtic “provocat per l’home”. La finalitat d’aquesta atapeïda agenda, en la qual s’inverteixen milers de milions de fons públics, a parer de la ponent, és amagar a la humanitat un dels fets més execrables de la seva història: la manipulació del clima com a arma de guerra i econòmica.

L’enginyeria climàtica amb finalitats bèl·liques té una història documentada i aplicada de més de 60 anys i va ser prohibida el 1977 per les Nacions Unides. Malgrat la prohibició, tal com s’explicita en un extens informe de la Comissió d’Afers Exteriors, Seguretat i Defensa del Parlament Europeu (A40005 / 99 de 14 de gener de 1999), tot i els convenis existents, la investigació militar segueix basant-se en la manipulació mediambiental com a arma de guerra, fet que suposa una gran amenaça per al medi ambient, l’agricultura, l’apicultura, la viticultura, etc., i un impacte incalculable per a la vida humana.

Els programes de manipulació climàtica s’estan portant a terme sense el coneixement ni el consentiment dels ciutadans, fora de tot marc legal, i menyspreant el més elemental principi de precaució. Mentrestant, alguna cosa ens alerta dels greus fets que s’estan duent a terme a la vista de tots, encara que els governs en neguin les evidències.

Josefina Fraile, és espanyola, té 65 anys, i va cursar estudis universitaris als Estats Units, Itàlia, França, Bèlgica i finalment Espanya. Està graduada en Ciències Polítiques per la Universitat de Califòrnia, Los Angeles (UCLA), Postgrau en Relacions Internacionals per la Universitat de Johns Hopkins (Bologna), Màster “cum laude” en Desenvolupament Rural per l’Institut Agronòmic de Montpeller; i Màster en Administració Pública i Noves Tecnologies per la Universitat de Burgos.

La seva experiència professional es forjà en el marc d’organismes internacionals, dins de la investigació en ciències socials i en l’àmbit del desenvolupament rural; i es va projectar després en el sector lingüístic i de Relacions Públiques, com a consultora per compte propi, especialment, per a moviments associatius al Parlament Europeu.

Activista mediambiental, Josefina Fraile Martín va ser cap de llista dels Verds al Parlament Europeu el 2004. En l’actualitat és presidenta de l’Associació Terra SOS-tenible i promotora de les plataformes cíviques Guardacielos i Skyguards. Aquestes plataformes estan integrades per ciutadans del carrer oposats a les fumigacions clandestines aèries dels nostres cels que, en el marc de programes de geoenginyeria o manipulació climàtica, s’estan portant a terme globalment.

Marcos Alonso és agricultor de Zamora i que, havent entrat en contacte amb la realitat de les fumigacions aèries dels nostres cels, es va integrar dins la plataforma Guardacielos. Va ser el primer agricultor a presentar una denúncia al Jutjat i a SEPRONA per aquest tema.

 

 

Hi ha una galeria fotogràfica. Cliqueu aquí per accedir-hi

 

Entrevista de El 9TV


Informació complementària:

One comment on “Josefina Fraile: Canvi Climàtic o manipulació del clima? Noves amenaces científiques sobre el medi ambient i la salut pública.
  1. Robert ha dit:

    La Informació Complementària ha estat actualitzada amb els següents documents:
    Comunicado de prensa – Letal Radiación Ultravioleta Alcanza la Superficie Terrestre
    Artículo – Letal Penetración de Ultravioletas UV-C y UV-B en la Superficie Terrestre
    Fuente: http://www.nuclearplanet.com/uv.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*