Últimes activitats

La immigració i els seus nous significats

Conferència a càrrec d'Enrique Santamaría, sociòleg i professor de la UAB. Conferenciant presentat i debat moderat per en Ramon Gabarrós.

Enrique Santamaría és doctor en Sociologia, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de CER-Migracions d’aquesta Universitat. Coordinador del grup de treball i recerca en Socioantropologia dels móns contemporanis (ERAPI) de l’Institut Català d’Antropologia. Autor de nombrosos articles també ha publicat obres com La incógnita del extraño (2002) o Retos epistemológicos (2008) que tracten qüestions relacionades amb el tema de la conferència.
Una de les idees fonamentals que ens poden aportar les ciències socials és que si bé les coses, éssers i esdeveniments no són necessàriament el que diem que són, les definicions que col·lectivament en fem passen a ser-ne una part indissociable. La conferència d’avui posarà l’accent en la importància de les definicions que d’un fet social com és l’arribada i l’establiment a Catalunya de persones procedents d’altres indrets del món s’estan elaborant i divulgant actualment. Es remarcarà com els nous significats que s’atribueixen a aquesta presència i la manera de tractar aquests processos ens afecten a tots.

Conferència, divendres 10 de febrer de 2012, 20 hores, Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu, Vic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*