Últimes activitats

Narcís Mir i Soler: Mirant el passat a vol d’ocell, mirant el futur pel forat d’un pany

Conferència divendres 14 de maig de 2021, ONLINE, al canal de YouTube del Fòrum de Debats. A càrrec de Narcis Mir, Enginyer Industrial i Economista.

Acte presentat per Josep Carrera i moderat per Imma Reixach.

Va tenir lloc al nostre canal Youtube:
www.youtube.com/channel/UCpIWhEzmE8OJfTf54S-2knA

Quins són els fets més rellevants del nostre passat que reflecteixen les mutacions socials de la nostra espècie? Farem aquest recorregut d’una manera sintètica, amb una mirada a vol d’ocell.
I quin és el futur de les nostres societats? No ho sabem. Tenim moltes dificultats per anticipar-ho, com si ho miréssim pel forat d’un pany, però podem plantejar escenaris amb graus de probabilitat significatius.

Narcís Mir (Girona, 1949), és Enginyer Industrial, Economista, Titulat en Ciències Socials i Master en Gestió Pública. Ha ocupat diferents càrrecs a l’Administració de la Generalitat: Director general de Modernització de l’Administració, Director general d’Innovació i Organització de l’Administració, Subdirector general de Seguretat Industrial, Subdirector general d’Indústria, …. Ha estat president del “Fòrum Preventia” i director del “Observatori del Risc”.
Autor dels llibres “Una introducció a l’economia del risc industrial” i “Societat, Estat i Risc”; i coautor de “La innovació tecnològica”, “Risc ambiental” i “Converses sobre seguretat”.

Filmació de l’Acte

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*