Últimes activitats

Sortida : Visita guiada a la casa de les abelles ( Mas Can Panosa, Sant Pere de Torelló ).

Visita guiada del dia 22 d'octubre de 2017, a la casa de les abelles ( Mas Can Panosa, Sant Pere de Torelló ). Visita guiada per Ramon Verdaguer.

 

Projecció d’un audiovisual introductori al món de les abelles i visita als ruscs, amb vestit d’apicultors, i a l’obrador per observar la resta del procés.

 

Cliqueu per accedir a la Galeria de fotos de l’acte

One comment on “Sortida : Visita guiada a la casa de les abelles ( Mas Can Panosa, Sant Pere de Torelló ).
  1. Ramon ha dit:

    A més de l’obligada explicació sobre el comportament de les abelles que se’ns va fer amb tota mena de detalls, en Ramon Verdaguer ens va fer entrar en la problemàtica actual del món dels apicultors i en els perills d’extinció dels insectes que produeix la societat actual. Les abelles són el principal agent de pol·linització de les flors dels arbres i de les plantes que ens donen els fruits necessaris per a la nostra alimentació. Amb la globalització van sortint nous enemics de les abelles: vespes gegants que se les mengen… A més fa no molts anys que han aparegut entre nosaltres aquests ocells que es diuen abellarols que van en remats bastant nombrosos i que mengen,cada un d’aquests ocells, unes vuit-centes abelles cada dia.Curiosament, com passa amb tota mena de rapinyaires, són una espècie protegida… També neixen malalties noves que requereixen atenció constant i moltes despeses de l’apicultor. I va sortir el tema de les adulteracions que es poden fer i es fan de la mel, en bona part acceptades per l’administració pública. En fi, aquesta visita a Can Panosa de Sant Pere és molt recomanable i pensem que ningú que es decideixi a anar-hi no en quedarà decebut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*