Últimes activitats

Teresa Morera: El que no vaig poder dir rere el taulell. Mecanismes i perill dels fàrmacs.

Conferència, divendres 5 de maig de 2017, a les 8 del vespre, a l'auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rbla. de l'Hospital 11, Vic. A càrrec de Teresa Morera, naturòpata i exfarmacèutica. Acte presentat i moderat per Sagi Prat.

 

Cada vegada són més les veus crítiques sobre diversos aspectes del sistema sanitari. En la conferència es va plantejar algunes qüestions sobre aquest tema com, per exemple, què passa quan prenem un medicament i com actua o si la salut s’ha convertit en un negoci que necessita malalts crònics. Cal saber que, a principis dels anys 80, dels deu medicaments més prescrits a Espanya, nou ni tan sols eren esmentats en la “bíblia” de la farmacologia, el text de Goodman i Gilman. La medicina oficial se sol centrar només en la part química i la farmacologia estudia els engranatges de la maquinària bioquímica i com intervenir-hi. En la conferència es va informar de conceptes generals en farmacologia i es va incidir sobre els grups de fàrmacs més consumits: psicofàrmacs, antiinflamatoris, antiàcids, antihipertensius, anticoagulants, antibiòtics, vacunes… com a exemples de la visió de la salut que se’ns imposa. La conferenciant va exposar la seva visió de com els tranquil·litzants enganxen, les estatines envelleixen, els antibiòtics debiliten, els antihipertensius entristeixen, certs antiàcids inflamen i descalcifiquen… i, al final, qui ha començat amb un medicament n’hi ha d’anar afegint de nous per a compensar els efectes secundaris. Va Mostrar el mecanisme d’acció del fàrmac en l’organisme i com ens afecta i va exposar les alternatives que tenim.

Teresa Morera és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Després d’un any de treball en un laboratori d’anàlisis clíniques, ha treballat 16 anys en farmàcies. L’anàlisi profunda i crítica de la seva feina la varen portar a fer un canvi radical en el seu pensament i la seva vida i es va anar qüestionant alguns coneixements adquirits a la universitat i el que veia a la seva feina de farmacèutica i va decidir abandonar-la i dedicar-se a la naturopatia. Estudia quiromassatge i, després, naturopatia, reflexoteràpia i homotoxicologia a l’Institut Heilpraktiker de Barcelona, descobreix el món de les teràpies alternatives i considera la medicació com el principal problema de salut. Des del 2009 exerceix com a naturòpata. i, a més, es dedica a divulgar el pensament crític sobre la salut especulativa i a divulgar-ne alternatives. Segons els seus mots, cada vegada es considera menys “terapeuta” i més “activista de la salut”.

 

Filmació de la Conferència

 

Filmació del col·loqui posterior

 

Hi ha una galeria fotogràfica


Informació complementaria:

Exfarmacéutica: la medicación es el principal problema de salud

Entrevista con la exfarmacéutica Teresa Morera en relación a los mecanismos y peligros de los fármacos. Todo aquello que Teresa no pudo decir tras el mostrador de la farmacia durante 16 años, lo dice ahora ante las cámaras: el gran engaño/negocio que supone la venta de medicamentos. Tras descubrir que los medicamentos son el principal problema de la salud, Teresa deja el trabajo de farmacéutica y se convierte en activista de la Salud intentando que ejerzamos menos como ganado que va al matadero y más como seres humanos pensantes.

Resumen de los temas tratados:

0:00 Introducción
0:06Toxicología
0:08 Dogmatización de la facultad de Farmacia
0:16 El Engaño de los medicamentos para el 3r mundo
0:21 La Iatrogenia, 3a causa de muerte en el mudno
0:28 El engaño del colesterol y la toxicidad de las estatinas
0:35 El Omeprazol, el medicamento más recetado en España
0:46 Los antiimflamatorios
0:47 Los antibióticos
0:53 Las vacunas
0:57 Analgésicos
0:59 Antipsicóticos
1:08 Autismo
1:09 Antihistamínicos
1:12 Antihipertensivos
1:18 Alternativas y consejos Teresa Morera Licenciada en Farmacia Naturópata Activista de la Salud

Entrevista realizada en Plural 21 el 7 de mayo de 2017 http://plural-21.org/

Un reportaje de Alishia Ninou https://timefortruth.es

Alish Salud y Vida https://www.youtube.com/channel/UCbjZ…


Informació complementària facilitada per na Teresa Morera:

1) Armas silencioses per a guerres tranquil·les.

Fitxer: Armas silencioses per a guerres tranquil·les.

2) Lista de las “10 Estrategias de Manipulación” a través de los medios. Noam Chomsky

Fitxer: Técnicas de manipulación-1.pdf

3) A Goebbels se le atribuye mucho de propaganda moderna, entre ellos sus 11 principios

Fitxer: principis propaganda.pdf

Power Point de la presentació de na Teresa Morera el 5 de maig de 2017 al Fòrum de Debats:

Power Point de la presentació de la Teresa Morera el 5 de maig de 2017 al Fòrum de Debats

Informació adjunta a la conferència de Teresa Morera, naturòpata i ex-farmacèutica, relacionada amb el tema dels medicaments i la farmacovigilància.

El Document està en format Excel i el podeu consultar clicant a l’enllaç següent :

Teresa Morera Conferència 05.05.2017 Fòrum de Debats (en excel)

La llista no és exhaustiva, podeu participar fent les vostres aportacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*