Agraïments

El Fòrum de Debats agraeix el compromís dels socis i de la gent que ha dedicat una part del seu temps a l’entitat i els seus objectius des del 1990, any de la seva fundació, i sense els quals seria impossible l’existència de l’associació, la seva independència dels poders que condicionen el món actual i haver pogut oferir les nostres propostes ininterrompudament des d’aleshores.

També volem agrair la col·laboració de les institucions i la professionalitat i bona disposició dels ens i organismes que esmentem més avall.

Voldríem destacar que tot aquest esforç seria balder sense la implicació i l’entusiasme dels ponents que han cregut en aquest projecte i han contribuït a omplir-lo de contingut amb les seves valuoses aportacions.

Finalment, volem destacar la complicitat i suport de totes les persones que assisteixen i participen en les activitats que organitzem i que, amb el seu interès i constància, han fet possible la trajectòria del Fòrum de Debats tot mantenint-lo com una entitat lliure, crítica i independent amb la intenció de contribuir a augmentar la formació personal i a una societat millor.

 

 

logo-web-ajunatament-vic            logo Fundacio antiga Caixa Manlleu                 Orfeò Vigatà

 

Orfeò Vigatà                        Gràfiques Bassols