Últimes activitats

Cecília Borràs: Parlem del suïcidi: Una realitat silenciada.

Conferència, divendres 8 de novembre de 2019, a les 8 del vespre, a l'Auditori del Sucre, c. Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, 5, de Vic. A càrrec de Cecília Borràs, psicòloga i presidenta-fundadora de l'entitat "Després del suïcidi-Associació de Supervivents [DSAS]". Acte presentat per Jordi Naudó i moderat per Joan Brugués. Aquest acte s'organitza conjuntament amb OSONAMENT amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

.

Cecília Borràs diu “em vaig convertir en supervivent arran de la mort per suïcidi del meu fill Miquel”. L’experiència tan dura del dol i les circumstàncies d’haver viscut la mort per suïcidi d’una forma tan propera li van fer veure la necessitat de crear un espai on altres supervivents poguessin compartir els seus sentiments, pensaments i experiències, d’una mort que avui dia es considera marginal i plena de tabús. Una mort encara silenciada. L’entitat que presideix, actualment, treballa amb les administracions per tal de promoure mesures i intervencions de prevenció i que el suïcidi sigui contemplat com un problema de salut.

La conferenciant, Cecília Borràs, és la presidenta fundadora de “Després del suïcidi-Associació de Supervivents- [DSAS], la primera associació de persones, supervivents, que han patit la vivència de la mort per suïcidi d’una persona estimada. És doctora en Psicologia per la UB, diplomada en coaching (IDEC-UPF), té diversos títols de màster en “Comunicació Científica, Mèdica i Mediambiental” (IDEC-UPF) i de Gerontologia Social per la Fundació Bosch i Gimpera (UB), entre altres títols de formació complementària i de postgrau. Coautora de quinze publicacions científiques en revistes internacionals i nacionals, ha presentat més de cinquanta treballs en congressos. Després d’haver-se dedicat a la gestió de projectes d’investigació clínica, actualment es dedica a gestionar l’Associació i és professora convidada de la UAB i de la UB.

Filmació de l’Acte

Hi ha una galeria fotogràfica. Cliqueu aquí per accedir-hi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*