Últimes activitats

El “Crash” del 2010. Estat de la qüestió.

A càrrec de: Santiago Niño Becerra, catedràtic d'Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Conferència introduïda i moderada per en Joan Brugués; conferenciant presentat per en Ramon Casals.

Santiago Niño Becerra és doctor en Economia per la Universitat de Barcelona (1980), té una llarga experiència en el camp de l’empresa, sobretot en la siderúrgia, i és catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull de Barcelona (IQS School of Management). Fins ara la seva obra més destacada és El crash del 2010 (2009) que va causar un gran impacte i en la qual sosté que la crisi que vivim, a l’Estat espanyol, durarà fins al 2020 i que el pitjor d’aquesta crisi encara no ha arribat. De fet, des del 2006, en molts articles, ha defensat aquesta posició que han corroborat molts dels fets esdevinguts i que l’han convertit en una mena de “profeta” econòmic i han fet que augmentés la seva popularitat i prestigi. En efecte, la seva presència i opinió són sol·licitades en els principals mitjans de comunicació del país ja sigui en forma d’entrevistes o d’articles. Molt aviat publicarà un nou llibre que promet ser polèmic i de gran interès.

Ens sembla que no cal justificar l’actualitat del tema per la seva obvietat, estem vivint una de les crisis més importants i profundes de tota la història del capitalisme, i pel que fa al conferenciant, es tracta d’una de les personalitats més rellevants del camp econòmic de què disposa el nostre país i, també, d’una important rellevància internacional.

 

Divendres, 7 d'octubre de 2011. 20 hores. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu Rbla. Hospital, 11 Vic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*