Últimes activitats

El Fòrum de Debats a la 16ª Mostra d’entitats i Músiques de Vic

El Fòrum de Debats ja fa més de 10 anys que participa muntant una parada en la Mostre d’entitats i Músiques que anualment organitza l’Ajuntament de Vic, per tal de mostrar els actes que hem vingut fent, els que tenim programats, i donar a conèixer els objectius de la nostra entitat.

A pesar d’haver complert el nostre vint-i-novè aniversari de la fundació al abril de 1990, cada any passa gent que encara no ens coneix. Per tant cada any és una oportunitat perquè aquesta gent puguin conèixer el Fòrum de Debats, puguin endur-se informació, deixar les seves dades, puguin associar-se si volen, i o engrescar-se a venir i participar en les nostres activitats. Cada any hi ha persones que s’interessen i, a partir d’aquí, han passat a formar part de l’associació.

Aquest és el tercer any que es fa al passeig i considerem que és millor que quan es feia al prat de la riera. La infraestructura era millor allà, però el número de persones que passen és més considerable al passeig. Tot i així encara es podria intentar millorar la infraestructura de la ubicació, per exemple per afrontar satisfactòriament les possibles contrarietats meteorològiques.

dav

cof

cof

cof

dav

cof

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*