ENVIA'NS UN COMENTARI

Envia’ns un comentari

Aquí podeu deixar els vostres comentaris més generals. Recordeu que els comentaris associats a un acte concret els podeu fer a la pàgina corresponent a la descripció de l’acte, en el punt de menú de l’esquerra : “Activitats realitzades”, on trobareu una breu descripció de tots els actes.

Els vostres comentaris
Podeu respondre a les intervencions ( clicant a la paraula respon, a sota dels comentaris ) o bé deixar un comentari nou, en el formulari del final de la pàgina. Si us plau Sigueu concrets i respectuosos . Gràcies per la vostra col·laboració.

69 comments on “Envia’ns un comentari
 1. Manel ha dit:

  Bon dia tingueu:

  Acabem de saber que des de l’Ajuntament han censurat l’acte previst per aquesta setmana, ho han fet vetant l’ús de l’edifici.

  Sense entrar en gaires detalls, s’anima als organitzadors a trobar un altre espai perquè tothom pugui seguir gaudint de les vostres conferències. D’altra banda, a tots els que han mogut perquè es veti un acte, no confondre història amb política.

  Ànims a tots, a l’espera de seguir gaudint dels actes que proposeu. Com sempre, hi ha temes que a uns els agrada més o no. Tanmateix, sense tots els punts de vista i informacions és impossible arribar al màxim a la veritat i llibertat. Al contrari, fa tornar al temps de l’al·legoria de la caverna de Plató.

  Salutacions.

 2. Anna Iborra ha dit:

  Vaig assistir a la xerrada d’ahir sobre “Com les pantalles devoren als nostres fills” i em va semblar molt interessant. El ponent Sr. Francisco Villar va dir que ens facilitaría l’accés al power point però al final crec que no va donar cap indicació.
  Agrairía m’ho fèssiu saber.

  • Joan ha dit:

   Hola:

   La presentació utilitzada a la xerrada és la que va dir que compartiria a qui volgués, no sabem si li va poder passar a algú i encara no ho ha pogut penjar o si ho farà més endavant. Ara bé, el més interessant de la mateixa presentació ho va anar dient durant la conferència. Per exemple, els informes relacionats amb el tema de la xerrada, posant èmfasi en no llegir només les conclusions perquè sovint no hi ha tota la informació i dades rellevants. O la importància que cada persona adulta actuï perquè els menors d’edat estiguin preparats en l’ús dels dispositius electrònics i d’Internet en general.

   Si el que es vol es tenir eines per actuar, més enllà de saber les dades dels informes, es pot col·laborar oferint pautes en un sentit o un altre segons les necessitats que tingueu.

   Atentament.

  • Jordi ha dit:

   Ja podeu descarregar el document de la presentació. La trobareu a la part de inferior de la mateixa notícia. Gràcies!

 3. Jordi Casals ha dit:

  Al meu entendre, i pels comentaris dels assistents, la conferència de divendres passat dia 31, va ser un èxit. En Ponç Pons, home avesat en aquest tipus d’actes li va costar molt poc fer-se amb l’auditori; just obrir la boca va treure l’ofici, ben preparat, didàctic, entenedor, profund, amè, distès, amb moltes xerrades a les espatlles, va connectar immediatament. Moltes cites d’autors (potser masses pel meu gust, fet que m’obligarà a visualitzar la conferència i prendre apunts) van demostrar el profund coneixement que té del món literari, lector i després autor prolífic va fer una conferència que no va decaure en cap moment, i que va provocar forces intervencions en el torn de preguntes; tan és així que astutament va acabar per limitar (per “no cansar-nos”) realment una ponència de altura que crec que va agradar molt, no sé si provocarà cap conversió però crec que la literatura, i en aquest cas la germana pobre, la poesia, s’ho mereix. Felicitats al fòrum. Bona feina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*