El Fòrum de Debats és un espai alternatiu de debat i reflexió  on només hi trobaràs un límit: el respecte pel qui pensa diferent a tu.

El Fòrum de Debats es proposa aprofitar progressivament les noves tecnologies digitals per a potenciar i ampliar l’anàlisi i la divulgació dels temes plantejats.

 

QUI SOM

El Fòrum de Debats és una associació fundada el 1990 amb la finalitat de promoure el pensament i organitzar activitats sobre qüestions d’interès cultural i social.

Aquestes activitats giren a l’entorn de temes de pensament, política, història, economia, humanitats, ciència, ecologia, comunicació, etc. per tal que els associats i el públic en general puguin entendre millor les transformacions que tenen lloc en la societat i en el món actual i amb la intenció de fer possible que aquestes transformacions esdevinguin favorables per al conjunt de la humanitat.

 

L’àmbit d’actuació del Fòrum de Debats és, bàsicament, la comarca d’Osona i la major part de les activitats es fan a la ciutat de Vic. El Fòrum de Debats però, des de la seva total autonomia, manté relacions de col·laboració amb altres entitats del país i d’arreu del món que comparteixin uns objectius semblants.