Últimes activitats

Antonio Turiel: El futur de l’energia: els anys decisius

Conferència divendres 22 d'octubre de 2021, ONLINE, al canal de YouTube del Fòrum de Debats. A càrrec d'Antonio Turiel, físic, matemàtic i investigador científic de l'Institut de Ciències del Mar - CSIC.

Acte presentat per Joan Brugués i moderat per Imma Reixach.  Conferenciant presentat per Ramon Casals.

Va tenir lloc al nostre canal Youtube:
www.youtube.com/channel/UCpIWhEzmE8OJfTf54S-2knA

Científic de reconegut prestigi i un dels principals experts en reserves de petroli, Antonio Turiel va analitzar quines són les causes reals que provoquen les contínues pujades del preu de l’energia: tant l’elèctrica com el gas, i també els carburants per a l’automoció. I si aquestes oscil.lacions que provoquen grans perjudicis a la societat són degudes a problemes conjunturals o bé estructurals. Més enllà de l’actualitat dels preus de l’energia, va fer paleses les visions crítiques i els dubtes que genera la transició energètica, que es ven a la societat per part de governs i organitzacions diverses amb un discurs amable, ecològic i de transició cap a una societat més neta.

 

El futur de l'energia: els anys decisius. Per Antonio Turiel. Divendres 22 d'octubre a les 8, al canal Youtube del Fòrum de Debats

Filmació de l’Acte

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*